WordPress Beheer

Voor een goede online vindbaarheid is het belangrijk dat een website correct ingesteld en onderhouden is. Met onze expertise van WordPress helpen wij jouw met het up-to-date houden van de website met oog op online marketing. Daarnaast staan we beschikbaar voor vragen en ondersteuning.

WordPress Hosting

In samenwerking met Cloud86 bieden wij WordPress hosting aan. Automatische backups, snelheid optimalisatie, een verhuisservice en sterke beveiliging zijn van de partij. Met de technische kennis van Cloud86 en onze expertise van online marketing is dit de ideale mix voor een sterke fundering voor jouw website of webshop.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Met adverteren heb je direct resultaat. Wij laten jouw verhaal, product of dienst op het juiste moment aan de juiste mensen laten zien. Door lopende campagnes continu te monitoren en optimaliseren zorgen we ervoor dat jouw rendement optimaal blijft.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Vind jij jouw website niet terug in de organische zoekresultaten of is jouw website niet snel genoeg? Lees meer over hoe wij jouw website kunnen optimaliseren.

Herken Zakelijke Gebruikers

Om het zakelijk gebruik op een website te meten zetten we de dienst Leadinfo in. Deze dienst toont ons bedrijfsinformatie en surfgedrag op basis van IP-adressen. Je kan in een oogopslag zien welke bedrijven het meeste interesse hebben, welke pagina’s ze bekijken en nog veel meer.

Data & Analytics

Data is een belangrijke factor voor online marketing. Het geeft aan of je campagnes goed verlopen, of de customer journey verbeterd kan worden, of de website goed converteert en nog veel meer. Wij maken graag beslissingen gebaseerd op data. Lees meer over hoe wij dit doen en hoe wij dit voor jou inzichtelijk maken.