Zoekmachine Adverteren (SEA)

Met adverteren heb je direct resultaat. Wij laten jouw verhaal, product of dienst op het juiste moment aan de juiste mensen laten zien. Door lopende campagnes continu te monitoren en optimaliseren zorgen we ervoor dat jouw rendement optimaal blijft.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Vind jij jouw website niet terug in de organische zoekresultaten of is jouw website niet snel genoeg? Lees meer over hoe wij jouw website kunnen optimaliseren.

Data & Analytics

Data is een belangrijke factor voor online marketing. Het geeft aan of je campagnes goed verlopen, of de customer journey verbeterd kan worden, of de website goed converteert en nog veel meer. Wij maken graag beslissingen gebaseerd op data. Lees meer over hoe wij dit doen en hoe wij dit voor jou inzichtelijk maken.

Herken Zakelijke Gebruikers

Om het zakelijk gebruik op een website te meten zetten we de dienst Leadinfo in. Deze dienst toont ons bedrijfsinformatie en surfgedrag op basis van IP-adressen. Je kan in een oogopslag zien welke bedrijven het meeste interesse hebben, welke pagina’s ze bekijken en nog veel meer.

Social Media Adverteren

Met 6,8 miljoen dagelijkse gebruikers op Facebook en 2,7 miljoen op Instagram zijn zij een van de grootste social media platformen in Nederland. De kans dat jouw doelgroep zich hierop bevind is daarom zeer groot.

Email Marketing

Wil je meer halen uit je klantenbestand? Email marketing is een van de meeste effectieve manieren om bestaande klanten te bereiken.