Social Media Adverteren

Gemiddeld spenderen we in Nederland 1 uur en 20 minuten per dag aan social media. De grootste aandeelhouders zijn Facebook en Instagram met bijna 10 miljoen gebruikers per dag, maar ook platformen als Snapchat, LinkedIn, Twitter en Pinterest zijn in trek. Het is belangrijk om in deze tijd te zorgen dat je zichtbaar bent op social media. Door te adverteren op deze platformen vergroot je jouw online aanwezigheid.

In het kort

Hoe gaan we te werk?

Analyse

Geen enkele website is hetzelfde, daarom is het belangrijk dat we een goede strategie opzetten. Willen jullie bezoekers opnieuw benaderen, willen jullie meer naamsbekendheid of willen jullie meer website conversies?

Strategie

Het is belangrijk dat we je goed kennen. Hoe specifieker wij advertenties kunnen inzetten, hoe gerichter wij bezoekers kunnen benaderen. Zo voorkom je onnodige kosten en behaal je een maximaal rendement op je advertenties.

Daarnaast wordt er nagedacht over via welke kanalen wij jouw advertenties maximaal zichtbaar kunnen maken. Zit de doelgroep voornamelijk op LinkedIn of kunnen we ze beter benaderen via Facebook?

Implementatie

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met de implementatie. We maken alle accounts gereed, maken advertenties aan en doen er alles aan om de boodschap zo duidelijk mogelijk bij de gebruiker te krijgen.

Optimalisatie

Als de eerste resultaten binnen komen gaan we onze advertenties optimaliseren. We maken dan bijvoorbeeld extra variaties van goedlopende advertenties of we kunnen slecht scorende zoekwoorden uitsluiten. Daarnaast worden resultaten gecommuniceerd via een duidelijk dashboard met KPIs.

Daag jij ons uit?

Heb je een vraag of wil je met ons jouw case bespreken? Wacht niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.