Zoekmachine Adverteren (SEA)

Met adverteren heb je direct resultaat. Wij kunnen jouw verhaal, product of dienst op het juiste moment aan de juiste mensen laten zien voor maximale betrokkenheid. Door lopende campagnes continu te monitoren en optimaliseren zorgen we ervoor dat jouw rendement optimaal blijft.

In het kort

Hoe gaan we te werk?

Strategie

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en het is daarom belangrijk dat we je goed kennen. Hoe specifieker wij advertenties kunnen inzetten, hoe gerichter wij bezoekers kunnen benaderen. Zo voorkom je onnodige kosten en behaal je een maximaal rendement op je advertenties.

Implementatie

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met de implementatie. We maken alle accounts gereed, maken advertenties aan en doen er alles aan om de boodschap zo duidelijk mogelijk bij de gebruiker te krijgen.

Optimalisatie

Als de eerste resultaten binnen komen gaan we onze advertenties optimaliseren. We maken dan bijvoorbeeld extra variaties van goedlopende advertenties of we kunnen slecht scorende zoekwoorden uitsluiten. Indien gewenst worden resultaten weergegeven in een maandelijks dashboard.

Daag jij ons uit?

Heb je een vraag of wil je met ons jouw case bespreken? Wacht niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.